Reflexos televisius

LA TELEVISIÓ, per bé o per mal, crea ídols. Tothom busca algú amb qui reflectir-se, però si la televisió dóna a conèixer persones de baixa talla moral o humana, el reflex social és molt pobre. La reflexió no és meva, sinó de l’actor Joan Pera. Així va cloure el programa “Telemonegal” d’aquest dimarts, encara que no ben bé amb les mateixes paraules. Una reflexió que arribava el mateix dia que s’anunciava l’adéu de l’espai “Aquí hay tomate”. Tant de bo sigui un precedent de la neteja que requereix el mitjà i els programadors comencin a pensar en els continguts i no només en la forma, l’aparença i la frivolitat amb que es vesteixen a la feina.

6 responses to “Reflexos televisius

  1. >Bé, llegint les notícies m’acabe d’adonar que tot i treure un programa del cor de la televisió segueixen els marros morbosos entre Gallardón i Aguirre… això sí que dóna per llarg: el tomate pepero!

  2. >No han vist la llum, no. Probablement acabin fent un programa similar en una altra franja horària. No hem de perdre l’esperança en què aquesta hagi estat la primera fitxa de dominó en caure i la segueixin “el diari de” i tantes altres.

  3. >Pel que sembla treuen el tomate però no perquè hagin vist la llum i vulgui fer una tv de més qualitat i de més alt nivell cultura. Crec que volen seguir donant notícies del que ells diuen societat, deu ser la seva societat perquè a mi me la bufa… ells no m’omplen l’olla d’arròs ni el cap de coneixement.

  4. >Tu ho has dit, Jesús. Un rentat de cara és el que li fa falta i més diàlegs a les redaccions, més treball en equip, més debat ciutadà (i no tan polític) de cap a on haurien d’anar els mitjans, pensant al servei de qui estan.Per cert, gràcies per penjar el vídeo de les jornades de la Catosfera. Me’l vaig empassar sencer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s