La Barcelona contrariada

DESENES DE PERSONES EN ROBA INTERIOR van congregar-se, dijous i divendres, davant de la font de Canaletes. Els mitjans de comunicació no van faltar a la cita; ja se sap, la carn ven… Tot plegat era una campanya de màrqueting de la firma de roba Desigualentra mig nu i surt vestit, deia l’eslògan– i, vista la multitud d’interessats i de càmeres, els va com oli en un llum.

El poder de la marca, la soga de la crisi, la calor sufocant i la poca vergonya van jugar a favor d’aquest striptease descarat al mig de la via pública, que recordava les exitoses nits d’una joveníssima City TV. En aquest cas, l’Ajuntament no hi diu res. Hi ha negoci pel mig i, no està de més repetir-ho, Barcelona és la millor botiga del món. Aquí no hi ha ordenances que valguin.

Paradoxes de la vida barcelonina, aquest cap de setmana, El Periódico assegura que l’Ajuntament es posarà ferm amb el compliment de l’ordenança de civisme, que caldrà seguir-la al peu de la lletra i ho reafirma la regidora de Seguretat, Assumpta Escarp. Dijous, segons el rotatiu, un noi de 21 anys va rebre una multa de 90 euros per tirar una punta de cigarret a terra, mentre una colla de desinhibits corria en calçotets, calces i sostenidors al capdamunt de La Rambla, un fet que es repetia l’endemà. Això passa a la ciutat que penja fulletons per dissuadir d’anar sense samarreta, però permet el nudisme. El que s’ha dit, paradoxes de la vida barcelonina.

One response to “La Barcelona contrariada

  1. Retroenllaç: La societat fènix | Mar de lletres·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s