Fer la "colada" al metro

Estació de metro Clot de la L2

COLAR-SE AL METRO DE BARCELONA hauria de considerar-se ja un esport nacional, si més no barceloní, perquè cada cop té més adeptes. La modalitat accepta variants, des de la cursa d’obstacles (els “coladors” àgils fan gala de la seva agilitat saltant la tanca amb més o menys gràcia, i els qui ja tenen una edat, o la indumentària no els ho permet, o no volen temptar la llei murphiana, passen per sota, aquests sempre amb poca gràcia), fins a la modalitat dels penques, que veuen prou solidaritat en la resta de passatgers per enganxar-s’hi creient que no els fa res compartir el bitllet amb ells.

L’altre dia es va donar el cas que un noi volia colar-se darrere d’una àvia i la dona va tenir la fermesa de girar-se i renyar-lo. El nano, va fer un pas enrere i va esperar el proper viatger, que no va dubtar a repetir la situació. Tot i així, la proximitat en edat els va envalentonar una mica.

-Què fas?
Pasar contigo.
-No. Tu per aquí no passes.
-¿Pero que te cuesta?
-¡Que no pasas!
-Vale, vale –va deixar-lo estar, el passarell.

La situació és un exemple flagrant de falta de civisme, d’incompliment de normatives i de tenir molta barra. Però el que més hauria d’amoïnar-nos és que el personal de TMB de l’estació Clot de la línia 2 s’ho miri des de la garita i faci els ulls grossos.

[Aquesta entrada s’ha programat per a la publicació automàtica]

2 responses to “Fer la "colada" al metro

  1. >Jo faig el mateix que aquesta avia!! Em giro i li nego el pas abans de passar la meva targeta de metro. És una de les coses que em dona més ràbia!! Amb mi no es colaran al metro. He dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s