Alquimia reconfortant

[Text i veu: Aleix Cabrera / Música: If it’s magic, de Stevie WonderHarry Potter, de John WilliamsNo way out, de Maurice Jarre; i A kind of magic, de Queen.]

SI TENS ELS ÀNIMS per terra, potser no serveixi de res enviar-te una escombreta i una paleta perquè puguis recollir-los. Quan no hi ha forces, entra ens escena la brigada de l’alquimia. El següent pas serà afegir la pols dels ànims en un parol ben gran, abocar-hi essències de cítrics que són energitzants, una mica de canyella per inspirar la calma, un regalim de mel per amorosir-ho tot… Transmetrem paciència a la barreja a còpia de remenar-la bé i ho esquitxarem de petons. Després, el cap de la brigada rebrà l’ordre d’escampar aquesta barreja per damunt teu, amb un pinzell de seda fina i molta cura. Et farà pessigolles, una sensació agradable que s’escamparà com la pólvora. Et sentiràs com un globus, que costa d’inflar d’entrada però que s’eixampla exponencialment un cop fet el primer pas, i tot d’una faràs “ha” i tot seguit un altre “ha” i dos més. Riuràs i començaràs a notar com el cor se’t reconforta.

Al cap de tres dies, temps necessari perquè la mescla cristal·litzi i germini de fora endins, et sentiràs reconfortada i invencible. La teva escala de valors haurà canviat lleugerament. Les persones que t’estimes estaran al capdemunt però tu també hi seràs, entre totes elles. Amb les portes i finestres obertes de bat a bat, dubtaràs un instant de per on has de tirar. No t’amoïnis, qualsevol camí és bo. L’important és tirar endavant.

2 responses to “Alquimia reconfortant

  1. No se qui és que té els ànims per terra, però sigui qui sigui, després de llegir aquestes paraules ja s’ha de sentir reconfortat o reconfortada. Ho tindré present per quan faci falta.
    Ah, atenció!!! donat el cas, demano una cosa més… una càlida abraçada.
    Un petonàs per a tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s