10 drets universals, 10 contes

Contes sobre els Drets de la Infància

ARRIBA AL BRASIL I A GRÈCIA la col·lecció de deu contes sobre els drets universals de la infància. Les il·lustracions de la Rosa Maria Curto han donat vida i color a l’Amin, el nen de cotó, els tres buscadors de saviesa, l’Ariadna, els petits pirates i el malvat Tocdebara, l’home que no sabia riure, el senyor Caragol, els nens de la família Kandel i l’infant que veia el món amb el cor. Els voleu conèixer?

Aquesta edició de Gemser Publications, S. L., a qui novament cal agrair la confiança, es distribueix al Brasil a través de Ciranda Cultural Editora e Distribuidora Ltda. i a Grècia mitjançant l’editorial Metaixmio. Els nens i nenes de casa nostra encara hauran d’esperar una mica; esperem que no gaire.

[CASTELLANO]
La colección de diez libros sobre los derechos de los niños, editada por Gemser Publications, S.L., ya se comercializa en Brasil, a través de Ciranda Cultural Editora e Distribuidora Ltda., i en Grecia, mediante la editorial Metaixmio. La ilustradora Rosa Maria Curto ha dado vida a mis palabras y a muchos personajes con los que espero que disfrutéis tanto como con las hadas.

[ENGLISH]
The ten books collection about Universal Children Rights (Gemser Publications, S.L.) already can be bought in Brasil (Ciranda Cultural Editora e Distribuidora, S.L.) and Greece (Metaixmio). Rosa Maria Curto has illustrated again my words and characters, such as The cotton boy, The snail man, Ariadna and her magic box or The little pirates.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s