Amazon porta les fades a casa nostra!

EL DISTRIBUÏDOR MUNDIAL de productes culturals Amazon ha arribat per quedar-se. Setze anys després de repartir comandes al mercard nord-americà, s’estrena en l’espanyol amb el llibre The world in 2020: Power, Culture and Prosperity per a un client de Burgos. De moment, ofereix llibres impresos i això vol dir que la col·lecció Les fades ens parlen dea través de la qual s’expliquen vuit valors al lector infantil, ja pot adquirir-se sense problemes.

Fins ara, podien trobar-se en contades llibreries o els lectors habien d’encarregar-los i esperar temps. En ocasions, les mateixes llibreries no els venien de forma individual si no en packs de quatre, encara que el comprador ja els tingués tots i només li’n faltés un per completar la col·lecció. Ara, a Amazon, poden adquirir-se separadament Egolina i la generositat, Derna i l’empatia, Raclet i la gratitud, Maisa i l’autoestima, Valentina i el coratge, Sus i la humilitat, Picarol i la responsabilitat, i Ocladia i la solidaritat

A més, també es troba Je prend soin de mes choses corresponent a la col·lecció Mes sentiments, per als nens i nenes francesos o que estiguin aprenent francès. Esperem que ben aviat, Amazon incorpori al seu catàleg de llibres infantils la col·lecció de deu contes sobre els drets dels infants.

SUMMARY: The arrival of Amazon to the spanish e-market means that the eight children books collection Fairies tell us about… (published by Gemser and distributed by Susaeta) can be bought easily.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s