Herbert Schröer: “No hi ha cap altra xarxa social amb una comunitat tan activa com la d’Instagram”

IGUAL QUE ELS ALTRES “INSTAGRAMERS”, Herbert Schröer s’hi a trobat de forma sobtada i casual. Aquest holandès, nascut a Tiel i veí de Delft, és Enginyer Mecànic i prepara el Master en Enginyeria del Transport i Logística, però, agafeu-vos fort: ja aplega més de 43.000 seguidors a Instagram i participa en @IgersHoland i @SeeMyCity. Qui no el voldria per promocionar qualsevol producte a través del seu ull fotogràfic?

Quina relació mantenies amb la fotografia abans d’Instagram?

Cap ni una. No sabia res de fotografia ni d’edició fotogràfica. Instagram em va empènyer a aprendre i, arran d’això, la fotografia és ara la meva afició principal. Fa poc, m’he comprat la meva primera càmera, una DSLR, la Nikon D5100.

I com vas descobrir Instagram?

Algú m’ho va recomanar. Després d’un parell de mesos, hi estava completament enganxat!

Quin és el secret d’aquesta “droga”?

Instagram és una forma fàcil de ser creatiu i et permet donar una ullada a la vida d’altres i a llocs on anar. Però la causa principal és la comunitat. No hi ha cap altra xarxa social amb una comunitat tan activa com la d’Instagram.

Ens reveles el secret per ser un “Iger” com cal?

Fer bones fotos. Opinar sobre la feina d’altres. No demanar mai a la gent que et segueixi. No penjar fotos en excés. Seguir gent perquè t’agraden les seves fotos i no perquè et segueixen. Ser amable. No penjar fotos de tu mateix, dels teus animals de companyia o dels teus amics contínuament.

És compatible amb l’objectiu de promoure el turisme local?

És fantàstic. Instagram és una forma facilíssima de mostrar a un bon nombre de persones com n’és de bonic un lloc. La gent està molt orientada visualment. Tu pots dir algú que val la pena visitar un lloc perquè és bonic, però no et creurà a menys que li ho mostris.

De veritat?

Ho he comprovat. Visc a la ciutat holandesa de Delft i diverses persones m’han comentat que hi vénen perquè els van agradar les meves fotos!

A veure…

[Publicat a l’Obrellaunes.cat de la UVIC]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s