20 anys de premis LUX

SI ET CAPTIVA LA FOTOGRAFIA publicitària i el fotoperiodisme, no hauries de deixar escapar l’exposició ’20 anys de premis LUX’ que s’exhibeix al Palau Robert de Barcelona. Té els dies comptats, però fins el 28 d’abril, encara hi ha temps. Com indica el títol, la mostra és una tria de les millors obres dels 20 anys d’història d’aquests premis, que convoca l’Associació de Fotògrafs Professionals (AFP).

130407premislux_750

A l’exposició, s’evidencien les tendències canviants del sector com a conseqüència de les modes, l’estil de cada fotògraf i també dels avenços tecnològics, ja que és en aquestes dècades que s’ha produït el trànsit indiscutible cap a l’era digital.

L’arquitectura és un dels temes de la mostra fotogràfica i hi ha composicions magnífiques com la de sota, ‘Fachada’, que va representar el premi Lux 2010 d’Arquitectura i Interiorisme per a José Manuel Bielsa.

130407jmbielsa_fachada

Tampoc no hi falta la ironia publicitària:

130407premislux_publi

Explosió de colors que confegeixen quadres abstractes i surrealistes, i impactants imatges de la natura en moviment, com ‘La persecución’, de Cristóbal Serrano, premi Lux 1012 en la categoria de Paisatge i Naturalesa.

130407premislux_natura

[Publicat a l’Obrellaunes.cat / Imatges obtingudes de la mateixa exposició amb un iPhone 4S]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s