Professionals de la comunicació i amants de les tecnologies es reuneixen per ‘Viure la xarxa’

BLOGUERS, PERIODISTES, COMUNICADORS, experts en màrqueting i tants altres professionals amb alguna vinculació amb Internet i les noves tecnologies s’han trobat, aquest cap de setmana, a l’antiga fàbrica Damm, a la primera edició de l’EBE Barcelona. L’Evento Blog España és una cita anual de bloguers que des de l’any 2006 se celebra a Sevilla, però que ja s’ha estès a més ciutats.

131119_smartphone

Sota el títol de ‘Viure la xarxa’, el primer #EBEBarcelona –etiqueta amb què l’hem seguit via Twitter– ha posat l’accent en l’empresa a Internet, des de la posada en marxa a les formes de pagament. Ismael Peña-López va centrar-se en l’impacte de les TIC a la societat i en va subratllar algunes particulartitats, per exemple que la societat xarxa és més eficient i eficaç, en no existir jerarquia ni intermediació.

Tot seguit, Eva Snijders aclaria el següent: ‘Storytelling no és màrqueting’, i ho il·lustrava així:

Per a Snijders, “storytelling” és un art lligat a l’emoció, “per relacionar-nos, no per vendre”, “per donar sentit” i transmetre una valors compartits. Afirma que és més un diàleg que un monòleg, comunicar més que contar, en definitiva una bidireccionalitat que és justament el que defineix la xarxa 2.0. Menciona Coca-Cola i Red Bull com dues marques que han creat un bon “storytelling”, tant dintre com fora de l’empresa.

El “bit coin” com a divissa digital va centrar la ponència de Javier Muñiz, i va alertar del buit legal existent, que està exempta d’impostos i pot usar-se per a blanquejar diners.

Finalment, Jeroen Sanchers va aturar-se en ‘Com obtenir més resultats amb menys esforç’ i Genís Roca va posar sobre la taula Twitter i Google Reader.

[Publicat a l’Obrellaunes.cat / Imatge: UVIC]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s