Al juny, la falç al puny

2013juny_aleixcabrera+DE FALÇ, no n’he trobat a Barcelona, però em quedo amb aquesta vista del Poble-sec des del port. D’alguna manera, ens evoca l’estri per a la collita, les espigues del camp –aquí, palmeres– i aquest sol de justícia que tanta gent espera, queixosa pel maig fresc i plujós; la mateixa gent que no trigarà a remugar per l’excés de calor. Aquesta setmana, fins i tot hi havia qui es molestava perquè l’anunci d’estiu de San Miguel era massa positiu! Ja ho dic jo, que si la queixa fos sucre, la societat seria diabètica!

Però, deixem-nos de circumloquis, el fet és que encetem pàgina de calendari, el mes en què els nens tanquen el curs i se senten una mica més grans i obren la porta màgica a les aventures, els misteris i els jocs de l’estiu, i els grans, amb més calma, ens retrobarem amb les terrassetes, els vermuts, gelats i granisats, la brisa de mar i el sol de muntanya, les revetlles i les festes majors. Benvingut juny!

One response to “Al juny, la falç al puny

  1. Benvingut estiu per a tu Aleix! I que encertat tot el que has comentat en aquest article. Gràcies per posar simpatia i per tenir una visió positiva.
    T’estimo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s