Gràcies 2013!

AIXÍ T’ADORMS 2013, amb la mateixa bellesa d’una ponzella en descloure’s, només que tu ho fas a la inversa i et replegues sobre tu mateix. Redueixes la miríada de colors que lluus al capvespre a un negre perlejat de nit, i del brugit del tràfec diürn en trenes càlides mirades en silenci, calmoses converses i rialles i petons que espeteguen vora el foc encès.

image

És cap d’any i tu te’n vas, perquè en pugui arribar un de nou que desitjo millor. Tanmateix, abans tanquis la porta per darrer cop, deixa’m que et doni les gràcies, per les bones estones, pels amics que sempre hi són i els que tornen a brillar, per la família atenta, amorosa i protectora (parlo dels pares, sobretot), per les il·lusions i els somnis, per la voluntat d’emprendre’ls i de tirar endavant, pels companys que reviscolen records vora un cafè, una cervesa o una xocolata calenta, pels viatges, anècdotes i aventures, pel coneixement adquirit i l’aprenentatge diari que em fa ser millor persona i millor professional, per la feina (clients i col·laboradors), per la salut i la vida, per la casa, el llit, la nevera plena i la dutxa calenta de cada dia, per la música, pels llibres, per la fotografia, per la natura, pel sol, la lluna i les estrelles, per tu i per mi que bateguem amb força cap a una nova albada. Gràcies 2013! Endavant 2014! No parem màquines!

I pels entusiastes dels resums de l’any, WordPress.com en fa un del blog. Gràcies doncs als qui em llegiu i encara més gràcies als qui interactueu, establiu un diàleg i l’enriquiu amb la vostra opinió.

Here’s an excerpt:

A New York City subway train holds 1,200 people. This blog was viewed about 7,700 times in 2013. If it were a NYC subway train, it would take about 6 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

2 responses to “Gràcies 2013!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s