Benvingut 2014!

ETS NOU i tampoc vull atabalar-te el primer dia. Només dir-te que en aquesta llista, que la nit de Cap d’Any he portat dins del mitjó –diuen que t’ha de tocar la pell–, hi consten totes les teves tasques anuals. Són desitjos i bons propòsits, com ara tornar a posar en pràctica les arts de la música i la pintura; mantenir viva la narrativa escrita i l’audiovisual; gaudir encara més de la cultura que tenim a l’abast; aprendre; agafar menys el transport públic –que ara s’apuja– i caminar més; conèixer nous indrets i noves persones; riure més i remugar menys.

En definitiva, una tria ben positiva i esperançadora, que en la foguera del 2013 ja va cremar tot allò que em sembla indesitjable i vull ben lluny de mi i dels meus. Aquí tens una agenda buida per no perdre el compte, pàgines en blanc per omplir de bones històries. La motxilla és prou gran per encabir totes les bondats que vindran: persones, projectes, idees, regals… Ara, calçat bé, que comencem a caminar. Endavant 2014!

140101_benvingut2014

One response to “Benvingut 2014!

  1. Ànim Aleix, jo també he començat amb bons propòsits i un d’ells també és caminar més, la música i la pintura són evidents i penso seguir cuidant-me més. També estic oberta a noves coneixenses, nous indrets, descobriments bonics i experiències agradables.
    Alguns dels indrets i vivències m’agradarà compartir-les amb tu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s