Guanya un conte amb els #ArbresEnamorats!

EL DIA DE REIS és un dia màgic, emocionant, familiar i divertit. Encara ets a temps d’afegir un paquet més al mitjó o la sabata si t’afanyes a participar en aquest joc-concurs. És senzill però hauràs d’acomplir tots els punts que es detallen a les bases de sota i endevinar el següent:

A quin llibre, escrit per l’Aleix Cabrera i il·lustrat per la Rosa Maria Curto es mencionen, al text, els arbres enamorats?

140106_arbresenamorats2

BASES:

 1. OBJECTIU DEL CONCURS. Amb aquest concurs volem celebrar el Dia de Reis amb els nostres lectors i proposar-los aquest joc de cerca literària per fomentar l’interès per la lectura.
 2. DURADA. El concurs tindrà lloc entre els dies 06/01/2014 i 19/01/2014, tots dos inclosos.
 3. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
  1. Tots els participants han de ser seguidors dels usuaris de Twitter @adosc (Aleix Cabrera) i @RosaMariaCurto i/o seguir l’Instagram d’Aleix Cabrera i l’Instagram de Rosa Maria Curto, i/o ser amics de la pàgina Ànima Creativa a Facebook.
  2. Els participants han d’escriure en tots o almenys algun dels canals Twitter, Instagram o Facebook una d’aquestes frases “Estic buscant els #ArbresEnamorats de l’@adosc i la @RosaMariaCurto” o bé “Ja he trobat els #ArbresEnamorats de l’@adosc i la @RosaMariaCurto”.
  3. Els participants han de residir a l’Estat espanyol i ser majors d’edat. En cas que hi vulguin participar menors d’edat, poden fer-ho conjuntament amb una persona major d’edat i mitjançant l’e-mail d’aquesta.
  4. Només valdrà una resposta per persona. El participant que n’enviï vàries quedarà automàticament fora de concurs.
 4. COM PARTICIPAR

  1. Envia la resposta a la pregunta plantejada (A quin llibre, escrit per l’Aleix Cabrera i il·lustrat per la Rosa Maria Curto, es mencionen els arbres enamorats, al text?) a l’adreça de correu electrònic admin.bloc@gmail.com. Escriu #ArbresEnamorats a la línia d’encapçalament o títol. No t’oblidis de signar amb el teu nom, cognoms, localitat, i adreça de correu electrònic.
  2. En la resposta has d’indicar exactament el títol, en català o castellà, del conte on es mencionen, al text, els arbres enamorats.
 5. CONCURS

  1. Entre les persones que endevinin la pregunta, es farà un sorteig el dia 22/01/2014 per tal d’escollir el guanyador o guanyadora.
  2. Aquest sorteig es farà de manera aleatòria entre tots els participants mitjançant el web Sortea2.com. Per tal de protegir-ne les dades, s’assignarà un número a cada participant, que entrarà al “bombo” de Sortea2.com.
  3. En cas que ningú no encerti la pregunta, el concurs quedarà desert.
 6. PREMI. Només hi haurà un únic premi que consistirà en un conte escrit per Aleix Cabrera i il·lustrat per Rosa Maria Curto. Per al lliurament del premi, es contactarà via correu electrònic amb el/la guanyador/a. En cas de no respondre a l’e-mail en els cinc dies següents a l’enviament del missatge, es procedirà a efectuar un nou sorteig amb la resta de participants guanyadors.
 7. PROTECCIÓ I GESTIÓ DE DADES PERSONALS
  1. Les dades dels participants en cap cas es faran públiques, es difondran a terceres persones o s’incorporaran a cap fitxer. S’usaran únicament amb la finalitat de gestionar la participació al concurs i procedir al lliurament del premi.
  2. El/La guanyador/a autoritza Aleix Cabrera i Rosa Maria Curto a mencionar-lo als seus blogs i xarxes socials, en tant que guanyador/a d’aquest concurs.
 8. ACCEPTACIÓ DE LES BASES I RESPONSABILITAT

  1. El simple fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació íntegra d’aquestes Bases.
  2. Els organitzadors es reserven el dret a anul·lar-lo o declarar-lo desert en cas d’observar alguna irregularitat o bé si no hi ha cap participant que endevini la pregunta plantejada.
  3. Els organitzadors queden exempts de qualsevol responsabilitat en cas que hi hagués algun error en les dades facilitades pels mateixos afortunats que n’impedís la correcta identificació i localització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s