Als mitjans / Media

Durant el viatge pel Mar de lletres, algunes persones s’han animat a navegar-hi, a compartir el sol i els vents, i a comentar les vistes des de la coberta. Aquesta ha estat la seva aportació…

ANOTHER POINT OF VIEW // While I am sailing across the Sea of words, some people have wanted to sail among the waves, to share sunlight and winds, and to talk about the views from the deck. This has been their contribution…

Cazadora de palabras
Cazando a Rosa Maria Curto i Aleix Cabrera

Enmig de l’oceà hi ha pescadors però també una caçadora de paraules anomenada Mai. Ha llençat la xarxa amb precisió i ha atrapat algunes de les lletres que ens defineixen.

Editorial San Pablo
“Es bueno buscar el niño que fuimos”

La Lis Anselmi es posa en contacte amb mi, després que l’Editorial San Pablo ha comercialitzat la col·lecció Les fades ens parlen de a l’Argentina, i em fa aquestes preguntes.

Los cuentos de Bastian
Recomana Les fades ens parlen de… solidaritat

La Silvia Cartañá i els amics de Los cuentos de Bastian han destacat aquest llibre de la col·lecció de vuit, per les il·lustracions i el valor de treballar en equip.

Aula del mar
La diada de Sant Jordi a l’Hospital del Mar

Mentre que el 2010, vam celebrar el Sant Jordi a l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, el 2011 va ser el torn de l’Hospital del Mar, on vam explicar i regalar contes a la planta de pediatria. Més tard, els nens van voler-nos conèixer una mica millor.

321º
Entrevista a @BTVNews

El 31 de desembre de 2010 diversos equips de l’entorn laboral vam participar en una regata virtual que es desenvolupava a temps real de forma simultània amb la Barcelona World Race. La Loreto i l’Ignasi van animar-se a desfer la virtualitat.