Papades

AVUI NINGÚ NO ENGEGARÀ EL TELEVISOR A LA TERTÚLIA. Si més no, fins que no passi el xàfec de les pompes fúnebres. I pels clients que els demanin, a en Marçal o la Cati, que posin les notícies a l’hora de dinar, ja tenen en ment l’excusa per no fer-ho: «vam fer obres al pis de dalt i ens vam carregar el cable de l’antena, ho sentim molt».

S’han afartat de la moguda mediàtica per la mort del dirigent polític i religiós. Això no vol dir que menystinguin la notícia, només que ja en tenen prou de saturació informativa amb un sol tema i de desinformació pel que fa a la resta. No volen participar en aquesta roda mediàtica, que té mans suficients per donar-li corda.

La missa pòstuma, la retransmeten quatre televisions: dues de públiques (TVE i TV3) i dues de privades (Telecinco i Antena 3). Cal que totes en facin un monogràfic? Són dies de “papades”, és a dir, de viatges, visites i paraules entorn d’un sol home, que res tenen a veure amb la sotabarba o el mot que derivaria del Pontífex si, enlloc de ser un Sant Pare, fos una Santa Mare.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s