Mòbil, parla’m en català!

DEIXANT-ME DE ROMANESOS i romanços, he decidit passar a l’acció. Vodafone ja té la factura pagada com Déu mana, però també la meva reclamació a l’Oficina de Garanties Lingüístiques i un el meu suport a la Plataforma per la Llengua, per aconseguir que els nostres mòbils i les companyies amb les quals operem també parlin i ens parlin en català.

5 responses to “Mòbil, parla’m en català!

  1. >Doncs, si totes les coses de “palacio” anessin a aquest ritme… ja han contestat:Article 32L’atenció al públic1. Les empreses i els establiments dedicats a la venda de productes o a la prestació de serveis que desenvolupen llur activitat a Catalunya han d’estar en condicions de poder atendre els consumidors i consumidores quan s’expressin en qualsevol de les llengües oficials a Catalunya.Així mateix, us comuniquem que el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat ha signat un conveni amb diversos fabricants de telefonia i amb operadores amb l’objectiu d’assolir la plena presència del català en el sector.

  2. >Ja ho crec que ho explicaré. Si alguna cosa he après de tot plegat és que hem de denunciar-ho tot, encara que sembli una nimietat. En aquest cas, ells m’han tocat el vora-viu, doncs, jo els el tocaré a ells.

  3. >Uf, uf! A mi la meva companyia (la qual em fa vergonya dir, encara que és la que m’ofereix millor tarifa) em parla en català!Però…. fa cosa d’un mes em vaig comprar un mòbil, i va resultar que era un català tarat. De català en parla, però escriu coses com “enrrera”, “red”, i alguna cosa més.Vaig dedicar-li l’article “Alcatel, cop Al_clatell”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s