310g day

CADA 31 D’AGOST, des de fa cinc anys, l’anomenada “blogosfera” o xarxa 2.0 celebra el Dia del blog. Participar-hi és tan fàcil com recomanar cinc blogs d’índole i procedència diversa que ens hagin cridat l’atenció. Per primer cop, participo. Aquí van les cinc recomanacions, els cinc enllaços, les cinc ressenyes…

  • Lapsus de memòria és un dels primers fotoblogs que vaig descobrir, tot i que amb el temps n’he afegit d’altres, a la llista, com L’atzucac. Tots dos fotògrafs delecten l’ànima dels visitants amb imatges que reflecteixen l’instant d’una acció, d’una llum, d’un sentiment.
  • I’m in a Rothkovic paint, de Silvie Rothkovic, és un exemple de senzillesa, de captar moments, i reflectir-los mitjançant una imatge, unes paraules, un poema.
  • Maestros del web. Amb aquest títol, no cal afegir-hi res més. Articles, en ocasions un xic tècnics per a qui no estigui familiaritzat amb el glosari dels internautes, però articles sempre útils sobre blogs, eines i funcions. Un altre en aquesta línia, Bloguísimo.
  • Ganxet sota les pedres, de Tina Vallès. Relats, impressions i anècdotes omplen un cop per setmana aquest espai que ha estat el relleu de L’aeroplà del Raval, que l’autora va aparcar fa cosa d’un any i mig.
  • Historias de un gato és un blog un xic bèstia, no pel contingut sinó perquè qui ens parla de tant en tant i ens explica què es cou al seu entorn és un gat que s’anomena Play.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s